Διοργάνωση Εκδηλώσεων

Το εστιατόριο – παραδοσιακή ταβέρνα η Γάστρα, στην Ελεούσα Ιωαννίνων, προσφέρεται για κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε είδους, όπως δεξιώσεις γάμων – βαπτίσεων - αρραβώνων κ.λπ. Οι ευρύχωροι, καλαίσθητοι και προσεγμένοι χώροι μας μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 200 άτομα, γι’ αυτό και είναι κατάλληλοι για εκδηλώσεις πάσης φύσεως. Η όμορφα διακοσμημένη κλειστή αίθουσα και η δροσερή αυλή μας, με τις πετρόχτιστες κολόνες, θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για την πιο επιτυχημένη δεξίωση.

Παράλληλα, το έμπειρο, φιλικό προσωπικό μας θα φροντίσει για την ομαλή διεξαγωγή και την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας. Μαζί θα διαμορφώσουμε το μενού, με βάση τις δικές σας επιλογές και προτιμήσεις.

​Επίσης, μαζί θα αποφασίσουμε για τη διακόσμηση του χώρου και, φυσικά, για τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες.

 

Οι μοναδικές γεύσεις που προσφέρουμε, η άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση που παρέχει το προσωπικό μας και το όμορφο περιβάλλον της Γάστρας είναι σίγουρο ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας και την επιτυχία της εκδήλωσής σας.